Detall event
Antonio Orozco 2022

Antonio Orozco 2022
Nova Data!

Palau Sant Jordi
Dijous, 1 de desembre de 2022

Hora: 21h

L'organitzador de la gira aviònica Tour Grans Arenas d'Antonio Orozco, ens remet el següent comunicat informant de la nova data del concert de Barcelona que seran re programat per 2022.

COMUNICAT PREMSA - ANTONIO OROZCO

CANVI DE DATA GIRA AVIÒNICA TOUR GRANS ARENAS

Clipper 's Live, oficina de management d'Antonio Orozco comunica el canvi de dates dels concerts de la gira aviònica Tour Grans Arenes. A causa de les restriccions vigents d'aforament, i seguint les recomanacions sanitàries i de prevenció contra la Covid-19, els concerts previstos per als mesos de desembre i gener es posposaran a l'últim trimestre de 2022:

NOVA DATA:

     BARCELONA (PALAU SANT JORDI)

     1 de DESEMBRE de 2022

Les entrades adquirides per les dates inicials seran vàlides per als nous concerts, amb la mateixa localitat assignada. Les persones que desitgin la devolució de l'import de les entrades hauran de sol·licitar omplint aquest formulari i tindran un termini màxim de 15 dies per fer-ho (fins al dia 15 d'octubre de 2021). L'import s'abonarà a través dels canals oficials on va ser realitzada la compra. 

 

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Més informació aquí:

https://www.palausantjordi.cat/informacio-practica/acces-menors/ 

 

Important: Per accedir en aquest concert la mascareta serà obligatòria, així com complir les mesures higièniques i de seguretat de la Covid-19.

 

Organitza: Clipper’s Live

Web:  http://www.clipperslive.org


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: