Detall event
Arcade Fire

Arcade Fire

Palau Sant Jordi
Dissabte, 21 d'abril de 2018

Horari: 21h

 

Arcade Fire, el grup canadenc de culte, ha confirmat dates a Barcelona i Madrid per donar la benvinguda a la primavera. D'aquesta manera, presentaran el que és el seu cinquè disc "Everything Now" (Columbia Records) que va sortir el passat 28 de juliol. El single d'avançament que dóna títol a l'àlbum no ha deixat indiferent a ningú i ha posicionat el disc en els primers llocs de les llistes més importants del món.

El 2004, Arcade Fire va llançar el seu àlbum debut "Funeral" que va ser molt aclamat pel públic i la crítica musical. A partir d'aquí la seva carrera ha anat en ascens amb cinc discos imprescindibles que l'avalen.

Els seus shows són enèrgics i eclèctics, barrejant bones dosis de rock amb el dance revival més ballable, fent de la seva bateria de hits una festa. Cançons com "Reflektor", "The Suburbs" o "Ready to Start" es barrejaran amb el que ja són els seus nous himnes "Creature Confort" o "Everything Now", apostant per un directe amb una posada en escena única i memorable.

Arcade Fire col·labora de manera activa amb "Partners In Health" (www.pih.org) a través de la seva plataforma Plus1, donant 1 € de cada entrada dels seus concerts que servirà per salvar vides, rehabilitar comunitats i transformar la salut global mitjançant d'aquesta ONG. Una altra bona causa per la qual no perdre't els seus concerts.

Els teloners de la banda en les dues ciutats seran la llegendària banda de Nova Orleands, Perservation Hall Jazz Band. El grup compta amb diverses generacions entre els seus membres, que s'encarregaran de fondre estils com el jazz i el blues.

 

Preus Entrades:

Early Entry: 141€

Party Seat: 169€

Pista: 68,50€

Entrada Numerada: 68,50€, 57€ i 46€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: