Detall event
Ariana Grande

Comprar
ENTRADES
Ariana Grande
Dangerous Woman Tour

Comprar
ENTRADES
Palau Sant Jordi
Dimarts 13 de juny de 2017

Hora: 21h

ARIANA GRANDE va revelar fa uns dies els detalls del que serà el seu gran tour per Europa fins a la data, "DANGEROUS WOMAN", produït en exclusiva per Live Nation. L'etapa europea arrencarà al maig de 2017 a Suècia i comptarà amb un total de 18 dates en ciutats de tot Europa entre les quals s'inclouen Dinamarca, Holanda, Irlanda, Bèlgica, Polònia, Suïssa i Espanya, així com múltiples concerts al Regne Unit, Itàlia, França i Alemanya.

2016 ha estat testimoni del anticipat llançament del seu tercer àlbum, 'Dangerous Woman', liderat pel tema que dóna nom al disc i que es va colar al número 1 en les llistes iTunes Overall Top Songs i Top Pop Songs minuts després del llançament. 'Dangerous Woman' també va passar a formar part del Top 10 de la llista Billboard Hot 100, atorgant-li el mèrit de ser la primera artista a entrar a la llista amb el primer senzill de cada un dels seus tres àlbums. Actualment, ARIANA ocupa el Top 10 dels artistes més escoltats del món amb més de 28 milions d'oients mensuals.

 

Preus Entrades:

- Meet & Greet Gold Circle: 555€

- Soundcheck Dance Party Gold Circle: 465€

- Early Entry Gold Circle: 235€

- Hot Ticket Grada Numerada: 225€

- Gold Circle General Pista: 95€

- Grada Numerada: 85€, 60€ i 50€

- General Pista: 75€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

 AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

 

Web: www.livenation.es


Entrades