Detall event
Califato 3/4 - Cruïlla XXS

Califato 3/4 - Cruïlla XXS
Anella Olímpica

Palau Sant Jordi
Dissabte, 18 de juliol de 2020

Horari: 21h

Hem escoltat molts grups moderns que incorporen elements de la tradició a la seva música. Per exemple, els mítics Triana van ser pioners en la fusió del rock psicodèlic i el flamenc. Però hi ha molt pocs grups moderns que facin de la música tradicional la seva bandera i el seu cavall de batalla. Ha arribat el moment de descobrir Califato ¾.

Aquest grup andalús no s’assembla a res que hagis escoltat abans. Perquè el seu objectiu no és fer una música que recordi al cante flamenc, sinó fer el nou cante flamenc i la nova música andalusí. De la manera més pura, amb tot el respecte a la tradició però sense por de mesclar-lo amb el funk, el footwork, el hip-hop i el dub.

Sembla impossible ser tan respectuós i tan irreverent a la vegada. Però ells ens demostren que la tradició no només s’alimenta de purisme i de la infinita reinterpretació de les cançons clàssiques. Que pots fer la Buleríâ del aire acondiçionao amb sintetitzadors i seqüenciadors, modernitzar completament les lletres i al mateix temps fer la millor música d’arrel.

  • Data: Dissabte 18 de juliol a les 21h
  • Espai: Anella Olímpica
  • Preu: 20€

 

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Més informació aquí:

https://www.palausantjordi.cat/informacio-practica/acces-menors/

 

Organitza: Cruïlla Bcn


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: