Detall event
Dani Martín

Dani Martín
Grandes éxitos y Pequeños desastres

Palau Sant Jordi
Dissabte, 26 de maig de 2018

Horari: 21:30h

Dani Martín anuncia la gira Grandes éxitos y pequeños desastres un resum dels seus 18 anys de carrera musical. Un recorregut pels temes més importants de la carrera de Dani Martín, tant de la seva etapa en solitari com els que li van donar a conèixer com a líder d'El Canto del Loco

Una escenografia totalment renovada i un show de més de dues hores amb de les cançons que tots hem cantat, 22 temes, tots ells 'singles' que ens han acompanyat des de l'any 2000 fins avui.

Aquesta gira portarà a Dani Martín per les ciutats més importants de la geografia espanyola en una proposta que uneix el present i el passat del cantant madrileny.

De manera simultània a l'anunci de la gira, Dani Martín anuncia l'edició de la caixa recopilatòria Grandes éxitos y pequeños desastres, que reuneix la discografia en solitari de Dani Martín en una cura format i que es presenta en tres versions: Caixa amb 5 Lp amb carpeta doble i vinils de 180 grams en color, caixa amb 6 CD`s + 1DVD llibret de luxe i format digital.

 

Preus Entrades:

- Entrada Front Stage General Pista: 70€

- Entrada Numerada: 50€, 40€ y 25€

- General Pista: 35€

- Entrada PMR: 25€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: The Project

Web: http://www.theproject.es/


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: