Detall event
David Bisbal

David Bisbal
Tour 2018

Palau Sant Jordi
Dissabte, 16 de juny de 2018

Hora: 21:30h

David Bisbal torna als escenaris per presentar en concert el seu nou i renovat espectacle DAVID BISBAL TOUR 2018.

Als seus 6 discos d'estudi i més de 700 concerts a tot el món al llarg d'aquests 15 anys, David Bisbal suma un seguit d'èxits que l'han convertit en un dels artistes més importants i internacionals del nostre país: les seves vendes de seus discos sobrepassen els 6 milions de còpies, compta amb 48 discos de platí i 80 guardons nacionals i internacionals entre els quals destaquen 2 Premis Ones i 3 Grammys llatins.

Els concerts de David Bisbal sorprenen de principi a fi, en ells no hi ha un sol minut per al descans. L'enorme energia de l'artista es contagia a un públic que no deixa de cantar i ballar durant les més de 2 hores d'actuació, al que també contribueix un repertori ple d'èxits, cançons que han estat número 1, i una producció moderna i molt visual.

Una oportunitat única de viure un espectacle de llum, so i ball al ritme d'un artista que des de l'escenari és capaç de fer feliç a tots els seus fans transmetent-seu optimisme i la seva forma positiva d'entendre la música i la vida.

 

Preus Entrades:

- Entrada Front Stage: 90€

- Entrada numerada: 45€ i 40€

- Entrada general pista: 35€

- Entrada Persones Mobilitat Reduïda: 35€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Universal Music

Web: www.davidbidbal.com