Detall event
Harry Styles

Harry Styles
Live On Tour

Palau Sant Jordi
Divendres, 30 de març de 2018

Hora: 21h

Després d'exhaurir en temps rècord les entrades de la primera part de la gira "HARRY STYLES LIVE ON TOUR '', HARRY STYLES anuncia 56 noves dates de la qual és la seva primera gira mundial en solitari. Els concerts afegits donaran començament al març de 2018 a Basilea (Suïssa) i conclouran a Los Angeles (Califòrnia). L'artista ha confirmat que actuarà dins d'aquesta segona part del tour el 30 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona i el 31 de març al Wizink Center de Madrid.

L'àlbum homònim de HARRY STYLES ha arribat al cim de les llistes d'èxits de tot el món després del seu llançament el passat 12 de maig. En la primera setmana del seu debut discogràfic als EUA ha arribat al top de la llista Billboard 200 amb més de 230.000 àlbums digitals venuts i 130.000 físics convertint-se així en l'artista d'origen britànic que major nombre de vendes ha generat des que Nielsen Music comencés a registrar dades de vendes el 1991. Aquest sorprenent rebuda del disc als EUA s'ha repetit de forma massiva. El disc es va colar al # 1 de les llistes de més de 55 països, incloent EUA, el Regne Unit, Irlanda, Canadà, Austràlia, Espanya, Mèxic, Brasil, Holanda, Bèlgica, Polònia així com a través de Llatinoamèrica, Àsia Sud-oriental i Orient Mitjà.

Preus Entrades:

- Front Row VIP cadira de pista numerada: 321€

- VIP Package cadira pista numerada: 274€

- Fan Floor Package cadira de pista numerada: 179€

- PIT pista general: 65€

- cadira de pista i grada Sumescal: 65€ i 55€

- Numerada grada i PMR: 40€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es