Detall event
Isabel Pantoja

Isabel Pantoja
Hasta que se apague el sol

Palau Sant Jordi
Dissabte 18 de febrer de 2017

Hora: 21:30h

L'artista torna a l'actualitat discogràfica amb “Hasta que se apague el sol” que presentarà a Barcelona el dissabte, 18 de febrer al Palau Sant Jordi, en un concert estel·lar que també promet recuperar alguns dels clàssics més memorables que han donat forma al seu inqüestionable llegat artístic.

Isabel Pantoja és una de les figures més importants que ha donat la cançó a Espanya. Tant si parlem de cobla, el gènere que va conrear en els seus primers anys, i que fins a l'actualitat segueix conreant, com en la balada que va aconseguir exportar a tot el món i els ritmes llatins que la van acompanyar en les seves últimes gravacions. Més important que les fredes xifres de vendes, gires, espectacles, condecoracions, premis o números un en tot el món. Més enllà dels seus concerts que han seguit milions de persones al llarg de la seva carrera. Més enllà de la seva extraordinària popularitat -és una de les persones més conegudes del nostre país- està la seva qualitat i la seva calidesa humana.

I ara, torna ... El títol del seu nou disc sembla premonitori: Hasta que se apague el sol. És un àlbum gravat de la mà, i amb totes les cançons, de Juan Gabriel. Són dotze temes de l'autor mexicà que Isabel canta per primera vegada, amb aquesta habilitat especial, aquesta afinitat espiritual que tenien tots dos perquè sembli que en elles s'explica tot sobre ells, que són personals i intransferibles, però que alhora parlen d'emocions i situacions universals d'aquestes que ens concerneixen a tots.

 

Preus Entrades:

- Entrada numerada Golden Ticket: 190€

- Entrada numerada: 85€, 60€, 50€ i 35€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: The Project

Web: www.theproject.es