Detall event
John Legend

Comprar
ENTRADES
John Legend
Darkness and Light Tour

Comprar
ENTRADES
Palau Sant Jordi
Dijous, 12 d'octubre de 2017

Hora: 21h

L'aclamat cantant i compositor John Legend, multi platí, guanyador d'un Oscar, un Globus d'Or i 10 Premis Grammy, tornarà a Europa per embarcar-se en la seva gira més gran fins al moment, el proper setembre i octubre.

La gira 'Darkness and Light' arribarà a Europa per fer un recorregut amb 24 espectacles, començant a Glasgow (Escòcia) i culminant a Lisboa (Portugal).

L'exclusiva de la gira arriba just quan John anuncia 'SureFire' - el segon senzill a destacar del seu àlbum 'Darkness and Light' -, que va ser llançat amb gran èxit de crítica el passat desembre de 2016. 'SureFire' segueix al seu senzill inicial 'Love Me Now', que ja ha aconseguit més de 157.000.000 reproduccions de Spotify a tot el món, amb el vídeo oficial vist 88.000.000 de vegades a YouTube. Des del llançament de 'Darkness and Light,' John Legend ha coproduït i actuat en la pel·lícula taquillera 'La La Land', que ha arribat a aconseguir 7 Globus d'Or-sis Academy Awards, i ha col·laborat juntament amb Ariana Gran en la creació de la cançó de la nova versió de 'la Bella i la Bèstia'.

 

Preus Entrades:

- A Legendary Evening Numerada Pista: 410€

- Love Me Now Numerada Pista: 265€

- Let’s Get Lifted Numerada Grada: 170€

- Numerada Grada: 85€, 75€, 55€ i 40€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades