Detall event
Lady Gaga

Comprar
ENTRADES
Lady Gaga
Joanne World Tour

Comprar
ENTRADES
Palau Sant Jordi
21 i 22 de setembre de 2017

Hora: 21h

Lady Gaga ha anunciat que recorrerà el món amb la gira "JOANNE WORLD TOUR", que començarà el proper 1 d'agost a Vancouver (Canadà) i que tindrà la seva primera parada a Europa el proper 22 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, ​​únic xou que l'artista oferirà al nostre país. Després de recórrer el continent tornarà a Nord Amèrica per oferir més concerts durant els mesos de novembre i desembre.

LADY GAGA, reconeguda amb nombrosos Grammy, un Globus d'Or i una nominació als premis Oscar, ha sabut posicionar-se com una artista única al món amb més de 30 milions d'àlbums i més de 150 milions de singles venuts, el que la converteix en un dels grans fenòmens musicals de tots els temps. GAGA és a més una de les personalitats més estimades a les xarxes socials, on compta amb més de 61 milions de seguidors a la seva pàgina de Facebook, 65.100.000 a Twitter i 21,3 milions a Instagram. El seu cinquè àlbum d'estudi, 'Joanne', va debutar recentment en el número 1 de la llista de Billboard, situant-se com la primera artista femenina a aconseguir-quatre vegades de manera consecutiva en aquesta dècada.

 

Preus Entrades:

- Ultimate Backstage numerat: 1.155€

- Premium VIP Party numerat: 270

- Perfect Illusion numerat: 255

- Come To Mama general: 215

- VIP Party numerat: 200€

- Dancing In Circle numerat: 185€

- Entrada numerada: 105 €, 85€, 50€ y 40€

- Entrada general pista: 65 €

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)


Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades