Detall event
Love the 90's

Comprar
ENTRADES
Love the 90's
en concert

Comprar
ENTRADES
Palau Sant Jordi
Divendres 7 de juliol de 2017

Hora:  22h

El 7 de juliol els millors temes d'aquella mítica dècada sonaran en directe i en un mateix escenari per primer cop a Barcelona gràcies a un "line up" de luxe.

Vengaboys, Jenny from Ace of Base, Technotronic, Gala, Snap !, OBK, Viceversa, Corona, New Limit, Whigfield, Sensity World, Rebeca i Chimo Bayo componen l'imponent cartell que farà ballar a milers de persones al 7 de juliol, juntament a dos grups de ball, tres coreògrafs i impressionants efectes especials. I tot això presentat per Fernandisco i animat pels Jumper Brothers.

Per si això fos poc, el festival pretén aconseguir un ball massiu de la mítica coreografia del "Saturday Night" de Whigfield; i convertir el Palau Sant Jordi en un karaoke de més de 17.000 persones al ritme del "Duro de pelar" de Rebeca i "Exta si, exta no!" de Chimo Bayo. A més, tornaran als escenaris dos grups dels quals els fans van estar dividits als 90: OBK i Viceversa

 

Preus Entrades:

- Premium Seat Numerat: 145€

- Hot Seat Numerat: 85€

- Entrada numerada: 45€ i 30€

- General Pista: 40€

- Persones amb Mobilitat Reduïda: 30€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Share Music i Locamente

Web: http://yosaliadefiestaenlos90.com/


Entrades