Detall event
Maluma

Maluma
World Tour 2017

Palau Sant Jordi
Diumenge 17 de setembre de 2017

Hora: 21:30h

L'artista estarà presentant la seva nova gira Maluma World Tour 2017, que el portarà a recórrer tot el món, i que actualment està tenint lloc als Estats Units. El colombià ve precedit d'un apoteòsic èxit després de la seva anterior tour Pretty Boy, Dirty Boy que va passar pel nostre país l'any passat i en el qual va vendre més de 30.000 entrades en set concerts, incloent cinc sold outs, una cosa impressionant tenint en compte que era la seva primera visita a Espanya i Europa.

Anirà acompanyat de la seva banda composta per guitarra, bateria, dj, coristes i un elenc de ballarins. A més de nous temes, interpretarà tots els seus èxits incloent La temperatura, incluyendo La temperatura, Obsesión, Borro cassette (triple latino), El perdedor (doble platino), Sin contrato (platino) o Cuatro babys”(disco de oro), i els seus recents col·laboracions Chantaje - Shakira (triple platí) o Vente pa 'ca - Ricky Martin (doble platí). Així mateix, Maluma tornarà a sorprendre, no només amb els seus ritmes urbans, sinó amb salsa, rap o moments acústics i romàntics on convidarà a una seguidora a cantar al costat d'ell a l'escenari. La gira portarà una producció espectacular marcada per visuals sorprenents, i estarà presentada per Els40, emissora que li va lliurar un premi “Los40 Music Award” en la seva passada edició.

Preus Entrades:

- Front Stage general pista Meet&Greet: 500€

- Front Stage general pista: 65€

- Entrada Numerada Grada: 50€ i 40€

- Entrada General Pista: 36€

- Entrada Persona Mobilitat Reduïda: 36€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: The Project

Web: http://www.theproject.es/


Entrades