Detall event
Maluma

Maluma
F.A.M.E. Tour

Palau Sant Jordi
Dissabte, 15 de setembre de 2018

Horari: 21:30h

La gira començarà a Estats Units al març i inclourà recintes tan emblemàtics com l'American Airlines Arena de Miami, al Madison Square Garden de Nova York o el Fòrum de Los Angeles. S'hi podrà gaudir d'un show completament nou i diferent, amb cançons d'avui i de sempre, que no deixarà indiferent a ningú.

Aquest tour ve precedit de dos apoteòsics a Espanya: "Pretty Boy, Dirty Boy" al 2016, en el qual va vendre més de 30.000 entrades en set concerts i el recent "Maluma World Tour 2017", amb nou dates i 80.000 bitllets venuts. A causa d'això, la seva promotora Planet Events, li va concedir dos premis per haver venut més de 100.000 entrades en 16 concerts, en menys d'un any.

L'artista presentarà el seu tercer àlbum d'estudi, F.A.M.E., que inclourà temes en anglès, un pas molt important en la seva carrera. El primer senzill que ha llançat del mateix ha estat "Corazón" (Sony Music), una col·laboració amb el cantant brasiler Nego do Borel, inspirada en la cançó "Você Partíu Meu Coração".

Paral·lelament, el colombià va començar la temporada nadalenca amb un regal als seus seguidors, la presentació del curtmetratge "X (the film)" de 26 minuts de durada. Se centra en la història de la seva vida, lluitant per aixecar-se i complir el somni de convertir-se en una estrella de la música. El vídeo inclou "GPS" una pista de trap amb French Montana, "Vitamina" amb Arcangel i "23". Bad Bunny fa cameos en "X".

Maluma, als seus 23 anys, segueix posicionant-se com tot un influencer un 23,2 milions de seguidors a Facebook, 4.8 milions a Twitter, 30 milions en IG i 12 milions de subscriptors a Youtube, i és que és considerat l'artista llatí de gènere urbà més influent del món en l'actualitat.

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Planet Events

 

Web: http://www.planetevents.es/


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: