Detall event
Nacho

Nacho
Báilame World Tour

Sant Jordi Club
Divendres, 6 d'abril de 2018

Horari: 21h

Les entrades pel concert del 26 de novembre seran vàlides pel 6 d'abril de 2018.


El creador d'èxits com “Andas en mi cabeza” i “Niña bonita”, arribarà a Espanya per presentar-se, per primera vegada com a solista,  el proper divendres 6 d'abril al Sant Jordi Club a Barcelona.

Anomenat "La Criatura" aquest reeixit compositor i cantant veneçolà de música urbana, gaudeix de la seva gran assentiment en la seva carrera com a solista, després de la separació del duo “Chino y Nacho”.

 

"Báilame" el primer single en solitari de Nacho, és un dels temes amb més reproduccions a Amèrica Llatina. El vídeo oficial de la cançó ja ha aconseguit en tan sols 4 mesos, més de 174 milions de visites a YouTube i la seva versió remix en el seu primer mes de publicat, ja compta amb més de 124 milions de visites. Durant els shows que realitzarà a Espanya en el mes de novembre, Nacho interpretarà els clàssics temes de “Chino y Nacho”, que a més són de la seva autoria. D'aquesta manera el seu públic podrà gaudir de cançons com “Mi niña bonita”, “Me voy enamorando” “Andas en mi cabeza”, entre moltes altres.

 

Preus Entrades:

-       Front Stage: 90€

-       Grada Numerada: 45€

-       PMR: 45€

-       General pista: 35€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Profit Producciones

Web: http://www.profitproducciones.com/


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: