Detall event
Pablo Alborán 8/6/18

Pablo Alborán 8/6/18

Palau Sant Jordi
Divendres, 8 de juny de 2018

Horari: 21:30h

La nova gira de l'artista malagueny, convertit ja en una estrella mundial, recorrerà Llatinoamèrica a partir de febrer i Espanya a partir de maig.

El retorn de Pablo Alborán als escenaris és ja una feliç realitat i es diu Tour Prometo 2018. La nova gira del malagueny, la dimensió com a artista global és ja un fet incontestable, era una de les més esperades del panorama musical actual. L'anunci oficial de les dates en què es podrà gaudir de l'espectacle de Pablo interpretant en directe les seves cançons arriba tot just uns dies després de la presentació del seu quart disc d'estudi, que va ser llançat a nivell mundial el passat dia 17 de novembre. En aquestes dues setmanes, Prometo ha rebut multitud d'elogis i ha estat qualificat com una autèntica joia en la carrera de Pablo Alborán.

L'entusiasme que ha generat Prometo entre els seus milions de seguidors, davant la nova mostra de talent, com a compositor i intèrpret que ha aconseguit aquest artista excepcional als seus 28 anys, serà sens dubte semblant a l'expectació que va despertar l'anunci de seva nova gira, després de l'èxit rotund que va recollir l'anterior, el Tour Terral, fa tres anys.

La segona fase de concerts s'obrirà amb el concert que oferirà a la seva terra, a Màlaga, el 18 de maig. A partir d'aquí hi haurà diversos concerts a les principals ciutats del nostre país fins a mitjans d'octubre de 2018.

Més info a pabloalboran.es

Aquesta gira espanyola comptarà amb el patrocini tecnològic de Samsung

 

Preus Entrades:

- Golden Ticket – Grada Numerada: 170€

- Grada Numerada: 48€, 43€, 38€ i 24€

- General Pista: 35€

- Personas con Movilidad Reducida: 24€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: The Project

 

Web: http://www.theproject.es/