Detall event
Ricky Martin

Ricky Martin
One World Tour

Palau Sant Jordi
Dimarts 30 de maig de 2017

Hora: 21:30h

Més info sobre el canvi de data aquí:  qoo.ly/eiu23

Ricky Martin torna als escenaris del nostre país amb 'One World Tour', una de les gires amb més èxit d'aquest moment en que va penjar el cartell de 'Entrades Exhaurides' en els seus shows espanyols de l'any passat. Podrem veure’l en directe el proper dimarts 16 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Ricky Martin s’entrega a través de les quatre fases que comprenen el xou: dance, rock, balades i tribal, amb un repertori que transporta l'audiència per diferents estats emocionals i rítmics, alhora que ens transporta per la seva àmplia trajectòria musical.

Èxits com 'Come With Me', 'She Bangs', 'La Mordidita', 'Tal vez', 'Livin' la Vida Loca ''Pégate','Adiós','La Bomba','Cup Of Life','Asignatura Pendiente' i la seva recent 'Ven Pa'Ca', entre d'altres, són part del repertori que els seus seguidors podran gaudir en aquesta nova gira.

A més, el cantant aprofita cada cita amb el públic per refermar la seva lluita contra la tracta humana, una gestió humanitària que canalitza a través de la fundació amb el seu nom i la prioritat és treballar pel benestar de la infantesa en risc per mitjà de programes que fomenten l'educació, la salut i la justícia social.

 

Preus Entrades:

- Entrada general pista Front Stage Experiencia VIP: 240€

- Entrada numerada Experiencia VIP: 222€

- Entrada general pista Front Stage: 80€

- Entrada Early Entry general pista: 79€

- Entrades numerades: 62€, 52€, 46€ y 40€

- Entrada general pista: 54€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Doctor Music

 

Web: www.doctormusic.com