Detall event
Ringo Starr

Ringo Starr

Palau Sant Jordi
Dimarts, 26 de juny de 2018

Hora: 22h

El Beatle Ringo Starr per primera vegada a Espanya amb la seva All Starr Band.

L'artista actuarà a quatre ciutats al capdavant del seu espectacular All-Starr Band

Al juny, els All Starrs s'embarcaran en una gira europea de 21 dates que començarà a París, França i que inclou concerts a Espanya, Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, Alemanya, Mònaco, Holanda i Israel, concloent a Itàlia . L'última vegada que Ringo Starr va recórrer Europa va ser el 2011.

Els All Starrs acaben d'acabar la seva gira americana amb una actuació a l'emblemàtic Beacon Theatre de Nova York amb totes les localitats exhaurides, igual que ha estat en la resta de la gira.

Ringo Starr debutarà en solitari a casa nostra al capdavant d'una banda de luxe. Després de sis anys amb la mateixa banda, Ringo dóna la benvinguda a Colin Hay (Men at Work) i a Graham Gouldman (10cc). Hay i Gouldman s'uneixen als All Starrs, Steve Lukather (Toto), Gregg Rolie (Santana, Journey), Warren Ham i Gregg Bissonette (David Lee Roth). Una formació realment potent que promet vetllades memorables presentant el seu últim treball Give More Love i que per descomptat inclourà en el seu repertori, cançons dels Beatles.

 

Preus Entrades:

- Front Row Package sillas pista numerada: 450€

- VIP Tour Package sillas pista numerada: 265€

- Golden Ticket sillas pista y primera fila grada Sumescal: 240€

- Entrada numerada: 120€, 85€, 75€ i 60€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: The Project

Web: http://www.theproject.es


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: