Detall event
Shakira (6/7/18)

Shakira (6/7/18)
El Dorado World Tour

Palau Sant Jordi
6 de juliol de 2018

Hora: 21:15h

Live Nation confirma que la gira de Shakira "El Dorado World Tour" es reprèn el 2018, finalment tindrà pas pel nostre país els dies 30 de juny a Bilbao, 1 de juliol a la Corunya, 3 de juliol a Madrid, el 6 i 7 de juliol a Barcelona.


En relació a les entrades adquirides prèviament per als concerts dels dies, 17 de novembre a Bilbao, 19 de novembre a Madrid, 23 de novembre a la Corunya, 25 i 26 de novembre a Barcelona, ​​seran vàlides per a les noves dates. Des d'avui i fins el 17 de gener de 2018, la devolució de les entrades estarà disponible a través dels punts de venda oficials en què van ser adquirides.

 

Han estat moments difícils per a Shakira però està en camí de recuperar la seva veu per complet i ens complau anunciar les noves dates a Espanya.


Els doctors de Shakira han diagnosticat que necessita passar els propers mesos treballant en la recuperació de les seves cordes vocals perquè estiguin en condicions òptimes per a la gira.


Encara que està decebuda per no poder presentar-se al gener com estava programat, Shakira està contenta de poder tornar als escenaris a l'estiu amb la seva millor xou fins a la data, i es manté increïblement agraïda per la lleialtat, paciència i suport que els seus fans li han mostrat .


Novament agraïm la vostra comprensió.

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

 

Web: www.livenation.es


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: