Detall event
Shakira

Shakira
Concerts posposats fins al 2018

Palau Sant Jordi
Nova data pendent de confirmació

Lamentem informar que, segons les indicacions dels metges de Shakira, les dates de la gira de El Dorado World Tour a Europa es posposen per a 2018.

A causa d'una hemorràgia a les cordes vocals, Shakira se li ha aconsellat endarrerir qualsevol actuació de moment per permetre-curar adequadament abans de començar la seva gira mundial i evitar qualsevol dany addicional. Encara que molt decebuda per aquests resultats, com esperava poder començar aquesta setmana, Shakira està treballant per recuperar-se i està desitjant tornar als escenaris amb el seu millor actuació mai vista.

Shakira segueix increïblement agraïda per la lleialtat, paciència i suport que els seus admiradors li han demostrat durant aquest moment tan difícil. Si us plau, mantinguin les seves entrades ja que anunciarem noves dates per a tots els espectacles que s'han posposat fins al moment.

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

 

Web: www.livenation.es


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: