Detall event
Shawn Mendes

Shawn Mendes

Palau Sant Jordi
Dissabte, 14 de maig de 2022

El cantant i compositor multi-platí nominat a l'GRAMMY Shawn Mendes anuncia la seva gira 'Wonder: The World Tour' 2022, que inclourà 64 dates en grans recintes que abasten Amèrica del Nord, el Regne Unit i Europa. A Espanya podrem veure-ho al mes de maig de 2022 a Barcelona i Madrid. El dissabte 14 de maig de 2022 a Palau Sant Jordi de Barcelona i el divendres 20 de maig al WiZink Center de Madrid.

 

Les entrades per a aquests concerts es podran adquirir a partir de les 10: 00h de divendres 8 d'octubre a través de doctormusic.com i entradas.com. Les entrades seran de seient reservat i el preu estarà entre els 52 euros i els 115 euros (despeses de distribució no incloses). Així mateix, hi haurà disponibles Packs Vip per a tots dos shows. Es podran adquirir un màxim de 6 entrades per comprador. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable.

 

L'anunci de la nova gira segueix al llançament de l'àlbum més recent de Shawn Mendes, Wonder, que va debutar en el # 1 del Billboard Top 200, convertint a Mendes en un dels tres artistes masculins en aconseguir quatre àlbums # 1 als 22 anys d'edat. El més nou ha estat el senzill 'Summer of Love' al costat de Tainy, que es convertia en un altre hit indiscutible. En aquesta gira, a Shawn Mendes se li uniran King Princess com a artista convidada al Regne Unit i Europa, inclosos els seus concerts a Espanya, i Dermot Kennedy i Tate McRae a Amèrica del Nord.

 

La prevenda de FirstAccess a Europa i el Regne Unit, així com la prevenda d'American Express (per Bèlgica, França, Països Baixos, Espanya i el Regne Unit, excepte Londres) començarà el 4 d'octubre a les 10: 00h, hora local. Per accedir a la prevenda de FirstAccess, s'ha de descarregar l'aplicació ShawnAccess o registrar-se en ShawnAccess.com. La prevenda estarà disponible per a tots els membres de ShawnAccess de forma gratuïta iniciant sessió i sol·licitant un codi de prevenda.

 

La prevenda de FirstAccess és la primera oportunitat per obtenir entrades i Packs Vip simplement afegint un passaport Shawn Access a la comanda a la fi del procés de compra. FirstAccess ofereix accés prioritari a les millors ubicacions. La prevenda General Fan també estarà disponible per a tots els membres de ShawnAccess el 5 d'octubre a les 10: 00h i donarà accés a comprar entrades i Packs Vip abans de la venda a el públic.

 

Totes les dates de la gira i info sobre entrades a WonderTheTour.com

 

Organitza: Doctor Music

Web: www.doctormusic.com


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: