Detall event
Star Wars en concierto

Star Wars en concierto
Episodio IV

Palau Sant Jordi
17 i 18 de març de 2018

Reviu la Guerra de les Galàxies amb música en directe. La pel·lícula que va marcar un abans i un després en la història del cinema, arriba a Barcelona aquest març de 2018.

Star Wars. “Una nueva esperanza” - en Concert, arriba per primera vegada a Espanya. La cita serà els propers 17 i 18 de març de 2018 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Torna La Guerra de les Galàxies, aquesta vegada amb música en directe interpretada per una espectacular orquestra de més de 80 músics. Vine a experimentar la força amb la pel·lícula que va marcar un abans i un després no només en la història del cinema i la ciència ficció, sinó també en la història de moltes persones. Gaudeix de la mítica pel·lícula com mai abans ho has fet, al primer xou en viu oficial del món Star Wars, acompanyant a Luke Skywalker, Leia, Han Solo, Chewie, C3PO i R2 en la seva aventura més famosa.

No perdis aquesta oportunitat única de reviure aquesta increïble aventura plena d'èpica i emocions en una pantalla gegant i gaudint de la icònica i inigualable partitura de John Williams interpretada per l'OSV (Orquestra Simfònica del Vallès).

Un espectacle que donarà molt a parlar i que no et pots perdre!

Corre, fes-te amb la teva entrada ja, i QUE LA FORÇA T'ACOMPANYI!

 

Horaris:

Dissabte 17 de març de 2018 – 20:30h

Diumenge 18 de març de 2018 – 17h

 

Preus:

Totes les entrades són numerades.

Cadires de pista: 65€ i 56€

Grada Numerada: 56€, 50€, 40€, 33€ i 25€

*Els nens nascuts després de l’ 1 de gener de 2016 no paguen entrada, sempre que no ocupin seient.

 

Organiza: Proactiv

Web:  http://www.proactiv.es


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: