Detall event
Superprestigio Dirt Track

Superprestigio Dirt Track

Palau Sant Jordi
Dissabte, 16 de desembre de 2017

Hora: 18h

El cinquè Superprestigio Dirt Track promet de nou altes dosis d’espectacle i emoció que li son característics des de la primera edició, celebrada al gener de 2014. Destacats pilots dels Mundial de MotoGP, Moto2 i Moto3 –a més dels millors especialistes americans i europeus de dirt-track- es tornaran a veure les cares a l’oval de terra del palau Sant Jordi. L’espectacle de la velocitat i les derrapades, en un show caracteritzat pel seu ritme trepidant, està servit.

El Superprestigio Dirt Track 2017 presenta també l’al·licient afegit de ser edició de desempat en el pols que mantenen els pilots europeus i americans. Fins al moment cada continent suma dues victòries: Europa va guanyar les edicions parell (2 i 4) del Superprestigio Dirt Track, i Estats Units les edicions senars (1 i 3).

Aquest espectacle, que s’ha revelat com un perfecte tancament de temporada esportiva, reuneix a un bon grapat de pilots campions del món, tan de velocitat com de diferents disciplines offroad. Tots ells, enquadrats inicialment en categories diferents, lluiten en diferents manegues classificatòries per arribar a la Superfinal, la cursa que corona el triomfador absolut del Superprestigio Dirt Track.

En el dirt-track les curses son molt curtes i de gran intensitat. Els contactes en un espai de pista tan reduït son freqüents.

 

Preus Entrades:

- Entrada general Sectors 300: 22€

- Entrada general Sectors 200: 28€

- Entrada numerada: 50€, 45€, 40€, 35€ i 30€

- Entrada Gold Pass: 130€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

Organitza: RPM Racing

Web: http://www.dtxbarcelona.com 


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: