Detall event
Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars

Sant Jordi Club
Divendres, 13 d'abril de 2018

Horari: 21:30h

 

La banda multiplatí Thirty Seconds To Mars ha anunciat que s'embarcaran en una gran gira europea durant març, abril i maig de 2018. Les entrades es podran aconseguir des del pròxim 13 d'octubre a www.thirtysecondstomars.com a partir de les 09.00 am. A més estaran disponibles paquets VIP per al tour en exclusiva a Adventures In Wonderland. Visita el web www.adventuresinwonderland.com per a més informació.

Jared Leto, Shannon Leto i Tom Milicevic són actualment una de les bandes en directe més vibrants del món, el que queda reflectit sens dubte en l'actuació amb la que van tornar als escenaris fa uns mesos en els premis MTV VMA. L'actuació és tota una mostra que Thirty Seconds To Mars són capaços de fer, incloent la innovadora tecnologia de ultrarojos i amb la col·laboració especial de Travis Scott. 'Walk On Water' és la cançó que van interpretar i és el primer single del qual serà el cinquè àlbum de la banda. Actualment estan nominats en la categoria de Best Alternative en els pròxims premis MTV European Music Awards, que se celebraran el proper 12 de novembre.

La banda ha venut més de 15 milions de discos, ha guanyat nombrosos premis com MTV Awards, Billboard Music Awards i fins i tot ostenten el Premi Guinness a la gira més llarga de la història. El 4 de juliol, la banda va gravar un documental titulat 'A Day In The Life Of America', en la qual s'inclouen 90 històries dels 50 estats americans (inclosos Washington DC i Puerto Rico) i on es capta el que és la vida americana per un dia. El documental s'estrenarà el 2018, mateix any que la banda espera publicar el seu nou àlbum d'estudi.

 

Preus Entrades:

- Up in The Air on Stage pista general: 775€*

- Closer to The Edge Side Stage pista general: 650€*

- Kings and Queens pista general: 400€*

- Entrada pista general: 50€

- Entrada PMR: 50€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: