Detall event
U2

U2
The Joshua Tree Tour 2017

Estadi Olímpic de Montjuïc
Dimarts 18 de juliol de 2017

Hora: 21:30h

Live Nation i Doctor Music anuncien el retorn d'U2 a una selecció d'estadis amb U2: THE JOSHUA TREE TOUR 2017, per commemorar el 30 aniversari del llegendari cinquè àlbum de la banda. En cada un dels shows el grup interpretarà totes les cançons de The Joshua Tree, acompanyat per Noel Gallagher s High Flying Birds com a artista convidat.

U2 actuarà a l'Estadi Olímpic de Barcelona el proper 18 de juliol. Aquest serà l'únic concert que la banda donarà al nostre país dins la gira U2: THE JOSHUA TREE TOUR 2017.

 

The Joshua Tree, que es va posar a la venda a tot el món el 9 de març de 1987 i en el qual es van incloure singles com 'With or Without You', 'I Still Havent Found What Im Looking For' i 'Where the Streets have No Name ', va ser el primer àlbum d'U2 que va aconseguir el número 1 en les llistes d'Estats Units així com en una multitud de països, inclosos Regne Unit i Irlanda. Amb més de 25 milions de còpies venudes, va catapultar a la fama a Bono, The Edge, Adam Clayton i Larry Mullen Jr, que "van passar de ser herois a súper estrelles", en paraules de Rolling Stone. Aquest mateix any van ser portada de la revista Time amb l'etiqueta "Rockest Hottest Ticket", en un moment clau per a un grup que veia com passava d'omplir sorres a estadis per respondre a la demanda internacional, convertint-se en una de les bandes que oferia i ofereix un dels directes més espectaculars del món. En els dotze mesos que van seguir, U2 tornava a experimentar importants fites, com aquell recordat vídeo guanyador d'un premi Grammy en el qual la banda interrompia el trànsit actuant a la teulada d'una licoreria de Los Angeles o el primer premi BRIT AWARD, que es sumaria als dos Grammy (entre ells, el de "Millor àlbum de l'any"), que serien els primers dels 22 que ha rebut al llarg de la seva carrera, fent d'U2 un dels grups de rock més guardonats en la història d'aquests premis.

 

Preus Entrades:

- Entrada numerada VIP Party: 400€

- Entrada general pista Red Zone: 303,50€

- Entrada numerada Gold Hot Ticket: 300€

- Entrada numerada Silver Hot Ticket: 205€

- Entradas numeradas: 175€, 100€, 70€ i 35€

- General Pista: 70€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation i Doctor Music

Web: www.livenation.es

www.doctormusic.com