Detall event
WWE

Comprar
ENTRADES
WWE
Live!

Comprar
ENTRADES
Palau Sant Jordi
Dissabte, 4 de novembre de 2017

Hora: 19h

 

La Gira Mundial de la WWE LIVE, un dels esdeveniments esportius més espectaculars del món, torna al nostre país en dos únics xous, que tindran lloc a Barcelona - el proper dissabte 4 de novembre-, i a Madrid, diumenge 5 de novembre, presentant a algunes de les superestrelles favorites, incloent a AJ Styles ™, Randy Orton ™, Charlotte Flair ™, Becky Lynch ™, Naomi ™, Kevin Owens ™, i molts més *.

Els fans espanyols van gaudir dels 2 últims i exitosos shows de la WWE LIVE a València i la Corunya, on van captivar a milers d'espectadors. Un cop més, Proactiv en associació amb Antena 3 Eventos -empreses organitzadores de la Gira Mundial de la WWE al nostre país-, brindaran l'oportunitat als fans locals de contemplar l'acció sobre el ring d'algunes de les millors superestrelles del planeta en dos grans cites que cap amant del Wrestling d'elit es pot perdre.

Les Superestrelles de la WWE garantiran, tant a Barcelona com a Madrid, acció trepidant, adrenalina a dojo i emocions fortes 'Made in USA' en el que, es preveu, siguin dos vetllades inoblidables que faran les delícies d'espectadors de totes les edats.

La Gira Mundial de la WWE és un autèntic xou en el sentit més ampli de la paraula. Les hostilitats que es desenvoluparan entre les superestrelles al ring es complementaran amb un ambient festiu i familiar a les grades, ja que les estrelles americanes interactuaran en tot moment amb el públic, que adoptarà un especial protagonisme. * Cartell subjecte a canvis

 

Preus:

Cadires pista A: 70€

Cadires pista B: 60€

Entrada Numerada: 55€, 45€, 38€, 30€ i 20€

Zona Persones amb Mobilitat Reduïda: 30€

*Totes les entrades són numerades. Els nens nascuts després de l’ 1 de juliol de 2015 no paguen entrada, sempre que no ocupin seient.

 

Organitza: Proactiv

Web:  http://www.proactiv.es


Entrades